flyttstädning Malmö

Hur hittar du bästa flyttstädning i Malmö?

Nu ska du snart flytta och du har bestämt dig för att du vill låta en städfirma ta hand om städningen. Det finns ju regler i ditt hyreskontrakt för hur flyttstädningen ska se ut. Om du är orolig för att du inte kommer att klara jobbet gör du klokt i att anlita en städtjänst som erbjuder flyttstädning i Malmö!

Men hur hittar du den bästa städfirman i Malmö som är experter på flyttstädning och som tar ett normalt pris för jobbet? Här är några tips på hur du kan gå till väga…

Välj en städfirma som erbjuder flyttstädning i Malmö med garanti

Det finns många bra städtjänster i Malmö och det gör det lite svårare att komma fram till vilken som erbjuder bästa flyttstädning i Malmö. När du har säkrat dig om att en viss städfirma jobbar med den här typen av städuppdrag ska du ta reda på om de också kan ge garanti.

Vad är städgaranti? Jo, det är en garanti som lovar dig korrigering om något inte blir godkänt. Det här täcker för det som ska ingå i en korrekt flyttstädning. Om det till exempel skulle vara så att den som flyttar in hittar damm bakom kylen och klagar på detta så är det inte du som ska korrigera.

Har du fått garanti för din flyttstädning så ska städfirman som gjorde jobbet komma tillbaka och putsa bort dammet. Är det en bra städfirma lär det inte bli aktuellt men det känns ju tryggt att veta att de vågar ge dig garanti för jobbet.

Läs recensioner och omdömen

Du kan ta en titt på sajter som Trustpilot.se där det finns omdömen och recensioner om olika företag. Om du inte hittar något om den städfirma du fundera på där kan du alltid be om referenser. De ska ha tidigare kunder som kan tänka sig att ge ett utlåtande. Detta finns kanske direkt på deras hemsida så att du kan se.

Eventuellt kan du lägga upp en ny tråd på ett forum online där du frågar andra om de använt samma städfirma för flyttstädning i Malmö. På så vis kan du få kommentarer från andra och det gör att du får en bättre bild av tjänsten.

Tänk på kommunikationen

Om du tycker att det är lätt att komma i kontakt och få en offert för flyttstädning i Malmö från en städfirma online är det bra. Det är nämligen ett tecken om att du fortsatt kommer att kunna få god kommunikation från tjänsten.

Tydlighet vid begäran om offert är bra för det gör att du får en tydlig plan av din flyttstädning så att den kan genomföras på ett effektivt sätt.

Erfarenhet är också viktigt

Ta reda på vem som kommer och städar inför din flytt i Malmö. Om det är personer som har gjort detta många gånger förr är det en fördel. Då vet du att de inte är nybörjare och att risken för att de skulle missa något på listan av det som ska göras är mycket liten.

De vet hur man får bort kalk från duschväggen och kan reglerna för vad som ska städas i och omkring din bostad. Du kan även ta upp särskilda saker med vana städare. De ska förstå vad du menar och ge dig det stöd som du har behov av.